2017-07-03

Ny utställningshelg fast denna gången vår egen calmare kattklubb som arrangör. Började redan på fredag med att bygga och plocka allt på plats. Lördag och söndag full fart för att se att allt fungerar som det ska och inte minst söndag kväll när allt ska packas ihop för hemgång. 

Massor med trevlig folk att prata med och en himla massa fina katter fanns det ju på plats. 

Morris hade en fin utställning även denna gången med fina bedömning som resulterade i cert båda dagarna. På söndagen blev han även NOM till panel och fick 1 utav 3 röster. 
Utställningskompisen Molly var även hon på plats,med fina bedömningar som gav cert. Molly tog även BIV på söndag. Mollys syster Vera var också på plats och efter cert kan även hon kalla sig Champion. Grattis Vera. 

Våran lilla pojke Ossian och dessutom bor med Vera i Målerås var på plats och gjorde en kanon utställning. Han är ju fortfarande bebis men han fick sina EX 1 med fina bedömningar och var uppe i NOM men förlorade i tuff konkurrens.

Morris fick åka med lilla Malin i hennes vagn.

2017-06-22

Nya bilder finns i kattungarnas album. Lilla Mine to Keep kommer att stanna kvar hos oss och Nikita kommer att att få en foderfamilj. Nitro är fortfarande under observation och vi får se hur vi gör med honom. 

Via ny utställning i Gislaved den 17/6-2017 så kan nu IDP Backkara's Dorian "Morris" kalla sig Champion med ytligare en fin bedömning. Morris hade även en toppen dag och blev BIS vuxen hane i kategori 1.

S*Meinking's No One Like You "Molly" som även denna gång var med på samma utsällning och hade även hon en mycket fin dag, Molly kan även hon kalla sig Champion. Hon tog även ett BIV i fin konkurrens.  2017-05-17

Fotoalbum på kattungarna finns nu att se under kullar. 

Fösta utställningen utav 4 planerade är ju avklarade med mycket fina resultat. Katterna sköte sig exemplariskt och som vanligt är det alltid mycket trevligt att prata katt en hel helg med andra lika intresserade kattmänniskor. 

För Backkara's Dorian "Morris" så var det fösta gången i öppen klass och han fick sina certifikat båda dagar samt en nominering på söndagen. 

För lilla Ossian så var första utställningen. Han sköte sig så bra och tog allt med ro. Han fick EX 1 båda dagarna i konkurrens. 

Med var även Pirkkos hona Menking's No One Like You "Molly" som även där var första utställningen i öppen klass. Molly lyckades även hon få sina certifikat båda dagarna i konkurrens. 
2017-05-11

Inte mycket uppdateringar som kommer ut tyvärr, tiden har en förmåga att rinna iväg på andra saker. 
2 små nya katter är hemkomma och du finner mer information om dem under katterna. 
Vi har också nya bebisar i huset och det är underbart att bara njuta av dem. Mer info om kattungarna hittar du under kattungar. 

Mycket planer på utställningsfronten är planerade under sommar inklusive en i Polen som kommer att bli första gången för oss. 
2015-04-10
Bebisarna är nu 4 veckor. Det är så roligt att ha bebisar igen. Det var längesedan. Dom växer och mår bra. Har ju börjat äta mat själva nu.
2015-03-11
Äntligen har vi bebisar. S*Sidenspinnarens Juno och S*Mis Tesoritos Exquisito Cappuccino har fått 4 bebisar. Det blev 3 flickor och 1 pojke.